Vrijdag jl. ontvingen wij de flyers. Stichting WIJ, HEESCH merkte dat vooral ouderen, die nu nergens komen en enkel contact kunnen hebben via verschillende apparaten, vaak niet weten hoe hier mee om te gaan. Hierdoor blijven mensen verstookt van contact, daar waar er allerlei mogelijkheden zijn.

Bij Stichting WIJ, HEESCH ontstond zo het idee om duidelijke flyers met instructies stap voor stap en zichtbaar door pictogrammen aan te bieden bij de huishoudens in Heesch. Simpele, duidelijke uitleg, zodat iemand stap voor stap dit kan volgen en daardoor weer contact kan hebben. Contact o zo belangrijk, zeker in deze tijd. 15.000 bladen… 3 bladen per flyer aan elkaar nieten, 7000 nietjes, want die dingen gaan soms krom en scheef en weer opnieuw… Binnen 1 middag werd dit voor elkaar gebokst.

Op zaterdag en zondag waren er diverse vrijwilligers druk in de weer met flyers bezorgen op de adressen in Heesch. Het weer zat mee. Een lekkere wandeling, met ondertussen een goed doel.
5000 flyers… moe, dankbaar en voldaan. Op deze manier hoopt Stichting WIJ, HEESCH een bijdrage geleverd te hebben in het contact tussen mensen!

Speciaal woord van dank aan Ilze van IWDS voor de prachtige flyers en het meedenken. Daarnaast danken wij onze vrijwilligers die wederom belangeloos hebben meegeholpen bij dit initiatief.

Geen flyers ontvangen? Je kunt ze hieronder downloaden

Facetime

Skype

Videobellen met WhatsApp