Een smakelijke attentie voor  al onze hulpvragers

Afgelopen zaterdag werden alle hulpvragers van WIJ, HEESCH verrast met een lekkere banketstaaf vers gebakken door de banketbakker. Het voltallige bestuur ging bepakt met al dit lekkers langs alle adressen om dit aan te bieden. Even aandacht voor elkaar en meteen wat lekkers gericht op Sinterklaas.

Waarom de keus gevallen is op de banketstaaf? Een letter lijkt hetzelfde als een nummer… en een nummer is niemand bij WIJ, HEESCH. Een banketstaaf kun je delen met elkaar, maar natuurlijk ook lekker helemaal zelf opeten…

Met en voor elkaar… WIJ denken aan onze hulpvragers.

Blije, veraste gezichten. Even laten weten, dat er aan jou gedacht wordt… Even een praatje met een lach en soms een traan aan de deur.

Zo kregen WIJ na afloop een lief berichtje, waarin 1 van onze hulpvragers heel hartelijk bedankte voor de attentie… en de vraag “ of iemand haar kan helpen met haar gordijn voor de voordeur ophangen, want het is inmiddels zo koud aan het worden”. Natuurlijk regelen WIJ dat! Maandag zal iemand worden gebeld en z.s.m. komen helpen.

WIJ gaan voor snelle, adequate hulp in de breedste zin van het woord. Niet weken wachten, maar gelijk actie, daar waar mogelijk.