Jumbo – Wiegmans  belde vorige week naar ons. Zij hadden het idee om iets leuks te doen voor mensen in de vorm van een appeltaart. Een attentie om mensen te laten weten dat er aan hun gedacht wordt. Week van de eenzaamheid is hierop gericht. Maar hoe , bij wie  en waar deze dan bezorgd moesten worden was de vraag die met ons gedeeld werd. Graag wilden zij samenwerken hierin en WIJ worden erg blij van zo’n initiatief.

Zaterdagochtend zijn alle leden van het bestuur op pad gegaan met de taartjes. Routekaart en adressenlijst paraat. Mondkapjes en handschoentjes aan, want ja, het moet wel veilig gebeuren in deze tijd.

Taarten zijn bezorgd. Blije gezichten. Verbaasde gezichten. Mensen aangenaam verrast. Dingdong: “WIJ zijn van WIJ, HEESCH en mogen u namens Jumbo Wiegmans een taartje aanbieden. Verder ontvangt u er een kaart bij van Jumbo ( persoonlijk geschreven door de eigenares) en een kaart van onze stichting. Geniet er van en weet dat er mensen klaar staan als u behoefte heeft aan hulp van een vrijwilliger”.

WIJ, HEESCH ondersteunt de week van de eenzaamheid het hele jaar door. Niet 1 week maar 52 weken eenzaamheid bestrijden, mensen verbinden met aandacht voor elkaar.