Dit jaar is alles een beetje anders. We konden niet met ons allen Sinterklaas begroeten, terwijl hij aankwam in Nederland. Wel begroete Sinterklaas ons op tv en zo konden wij toch genieten van dit mooie gebeuren.

In Heesch is ook dit jaar alles een beetje anders.

Daarom hebben WIJ bedacht, dat alle kinderen in Heesch zelf op zoek kunnen gaan naar ramen met verstopte sinterklaasjes . Dit kun je doen tijdens een lekkere wandeling. Alle kinderen die in Heesch op school, BSO of kinderdagverblijf zitten ontvingen begin deze week een knutselplaat. Deze mogen zij inkleuren, uitknippen en een trekpop van maken.

Hang deze voor je raam, maak een foto en plaats dit met straatnaam op facebookpagina:

gluurpietjes en sinterklaastocht. Lukt een foto niet? Geen probleem… wel even je straatnaam vermelden zodat deze op de kaart komt te staan.

 

Niet in Heesch op school? Bij Jumbo liggen ook een aantal platen klaar. Via www.wijheesch.nl is de plaat van Sinterklaas ook beschikbaar. Downloaden, printen, knutselen en op je raam plakken.

Op zoek naar Gluurpietjes? Ja! Want bij Sinterklaas horen de pietjes. Een super leuk initiatief, waar WIJ mee samenwerken. Ook deze kunnen op het raam en zo wordt het zoeken nog spannender.

Op de facebookpagina kunnen jullie een route vinden van alle verstopte pietjes en sinterklaasjes. Ook kunnen jullie daar de gluurpietjes bestellen.

WIJ wensen jullie heel veel plezier en succes met knutselen en zoeken!

Team WIJ, HEESCH