Dinsdag 23 Maart jl. was het dan echt zo ver… Ons 1 jarig bestaan konden wij vieren, met als klapper op de vuurpijl onze nieuwe ruimte in gebruik nemen.

Op afspraak, in tijdsblokken werden wij door een aantal mensen bezocht om deze dag met ons te vieren. Telefoontjes, appjes, kaarten , bloemetjes et cetera … wat werden wij verwend!

Begin van de middag kwam onze Burgemeester Marieke Moorman ook even  op bezoek om onze ruimte te bewonderen. Tijdens een kop thee met daarbij een petit four, werd er gepraat over het afgelopen jaar. Een jaar waarin WIJ, HEESCH keihard heeft gewerkt om er te zijn voor alle burgers, daar waar het nodig was en is. Een jaar, wat iedereen heeft getroffen door Corona, Maatregelen en alle gevolgen van dien.

Een goed moment om even stil te staan bij alles wat er is gebeurd.

Een feestje waard zeker, maar wel ingetogen want we zijn er nog lang niet. Er moet en kan nog zoveel meer… WIJ maken ons daar hard voor en kijken uit naar wellicht een feestelijke bijeenkomst in 2022. Geweldig zou het zijn, als dan zonder afstand  met elkaar het glas geheven kan worden.

Voor nu heffen wij op gepaste afstand het glas en zeggen tegen iedereen die ons een warm hart toedraagt: Dank voor alle bloemen, kaarten, felicitaties  en gelukwensen! WIJ proosten op ieders gezondheid, de toekomst en aandacht voor elkaar!