Hoe leuk was het geweest als onze herfstactiviteit kon doorgaan… helaas gooit corona roet in het eten. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dus ooit zullen we dan toch los gaan.

Om toch een beetje extra aandacht te besteden aan de herfstvakantie hebben WIJ daarom iets anders bedacht. Dit keer voor die gezinnen, die het niet breed hebben en wel een extraatje verdienen.

Ken jij dat? Bijna dagelijks de vraag “wat eten wij vandaag”?”. Gaan we koken, bestellen we iets, of toch een frietje halen bij de snackbar? Dat frietje is aanlokkelijk, kost bijna niks en is snel gehaald. Lekker makkelijk, gezellig even tijd voor elkaar.

Op zo’n moment komt het besef dat er heel veel mensen zijn, waar dit niet zo vanzelfsprekend is. Die niet zomaar een frietje kunnen halen. Misschien  voor hun gevoel hun kinderen hierin te kort doen. Ook wel eens hun kinderen en zichzelf in de vakantie dat extraatje willen gunnen. Gezinnen die wekelijks een voedselpakket ontvangen via de voedselbank of “Eten over Bernheze?”.

WIJ, HEESCH heeft snackbonnen gekocht voor deze gezinnen in Heesch. Zo kunnen zij in de herfstvakantie ook een lekker frietje met snacks afhalen. Een keer niet nadenken en zorgen  maken over “wat eten wij vandaag”. WIJ, HEESCH hoopt dat dit snackgebeuren bijdraagt aan een gezellig moment binnen deze vakantie. Even aandacht voor elkaar tijdens dat patatje mayo.