Natuurlijk hebben ook WIJ niet stil gezeten om naar deze vakantie periode toe iets extra’s te doen.

Het was al weer een bewogen jaar met veel bijzonderheden, veel beperkingen, afscheid nemen in en met verdrietige omstandigheden, mooie herinneringen maken, een nieuwe nieuw en ga zo maar door .

Maar WIJ zouden WIJ niet zijn als WIJ ons daar niet door laten afremmen, sterker nog, dat motiveert ons om net even dat stapje extra te doen.

DUS, wat hebben WIJ gedaan…

Zo veel mogelijk mensen benaderd om voor al onze hulpvragers iets extra’s te kunnen doen in een periode waarin iedereen vakantie heeft, toch even een paar daagjes weg gaat, maar die eenzame wordt in deze periode alleen maar meer eenzaam!

Alle vaste activiteiten komen stil te staan en alle familie heeft ‘even’ geen tijd, want die moeten hun eigen batterij opladen, en begrijpelijk.

Voor hun is er afgelopen zaterdag door onze o, zo gewaardeerde vrijwilligers een plant met een tijdschrift en een lekkernij aan de deur afgegeven. Toch weer even dat praatje en een glimlach op het gezicht.

Voor alle gezinnen die WIJ bij ons Voedseluitgifte Punt Heesch wekelijks voorzien van een goed gevulde boodschappentas hebben we afgelopen week een extra tas toegevoegd met een romannetje voor moeders, waterijsjes voor de kids, een bon om ook eens een keertje naar die ene speeltuin te kunnen en een bon voor een keertje frietjes met een snack te kunnen halen, Vakantiedoeboek, koekjes, een zonnebril, verzorgingsproducten, strandbal, kaarsjes, spelletjes, kaarten om ook eens naar een ander te kunnen sturen en ga zo maar door.

Dit alles is in samenwerking met Eten over? Bernheze en Bon Apettit, zodat alle leden van onze gezamenlijke initiatieven een goed gevulde vakantietas hebben mogen ontvangen.

WIJ zijn trots op al onze sponsors!

Dank jullie wel en voor iedereen een hele fijne vakantie!

JUMBO, Albert Heijn, Smits Good Food, Electrototaal, COOP Heeswijk-Dinther, Yvonne Sturm, Akker Ei, Patatterie ’t Rul, Marvey’s speelwereld, Van der Valk Nederland, Tuincentrum Meijs, Bibliotheek Heesch, EKOPLAZA, Lontra Koeriers en Van Venrooij Transport.