WIJ, HEESCH… de stemmen zijn geteld

Spannend. De stemmen zijn geteld. Hoeveel stemmen zijn er? Was er een nek aan nek race? Is er volop gestemd? En nee, WIJ bedoelen niet de verkiezingen in Amerika. Lokaal werd er gestemd binnen diverse initiatieven.

Aangenaam verrast ontvingen wij cadeaubonnen ter waarde van €100,- namens Ben Loyaal, Koop Lokaal. Dit mooie initiatief, wat ontstond tijdens de eerste coronacrisis benaderde ons vorige week met dit goede nieuws. Heel veel mensen in Heesch hebben via dit initiatief op ons gestemd, waardoor wij nu deze mooie prijs in ontvangst mochten nemen. Een prijs, die wij uiteraard gaan besteden aan doelen en acties voor onze mensen.

En toen werd er weer gestemd… en opnieuw werden de stemmen geteld… Ditmaal  bij Rabo Clubsupport. In 1 woord fantastisch! Maar liefst 71 stemmen, waardoor €363,81 rijker en weer meer mogelijkheden om leuke extraatjes te organiseren voor de mensen bij en vanuit WIJ, HEESCH.

De stemmen zijn geteld en wij willen iedereen die op ons gestemd heeft heel hartelijk danken! Door jouw stem kunnen WIJ veel betekenen voor iedereen en mensen blijven verbinden.

Heb je hulp nodig dan kun je bellen naar 06 – 12 99 74 09

Wil je helpen als vrijwilliger?

Meldt je aan op www.wijheesch.nl of bellen mag natuurlijk ook.